pondelok 10. mája 2010

Deň matiek

#1 | 10.05.2010 13:23:35
Edita Pružincová
213.151.217.149
Chcela by som vyjadriť svoje rozčarovanie z oslavy Dňa matiek 9.mája v DK. Uvediem niekoľko dôvodov, ktoré ma k tomu vedú:
1.Rozčarovaná som bola z absencie účasti a aspoň krátkeho príhovoru niektorého zo zástupcov mestského zastupiteľstva a poďakovania matkám, ktoré si to určite zaslúžia. Myslím, že by to bolo podujatiu dodalo určitú zaslúženú vážnosť.
2. Rozčarovaná som bola i z nekultúrneho správania pomerne veľkej časti publika,ktoré sa bez úcty k vystupujúcim deťom a učiteľkám MŠ, bavilo a narúšalo tak atmosféru podujatia.
3. Rozčarovaná som bola i z toho, že moderátorka tolerovala takéto správanie a neupozornila publikum na nevhodnosť ich správania.
4.Rozčarovaná som bola i z toho, že publikum nedokázalo dostatočne spontánnym potleskom oceniť výkon všetkých detí (najmä na záver), ktoré vydali zo seba určite to najlepšie.
Mala som pocit, akoby každého z prítomných rodičov zaujímalo iba vystúpenie vlastného dieťaťa.
5.Rozčarovaná som bola i zo spôsobu ocenenia p. Sabatkovej "tradičnou" orchideou.Okrem niekoľkých formálnych moderátorkiných slov na úvod, chýbalo mi odôvodnenie a poďakovanie za to, čo urobila a čo ju na toto hoci skromné ocenenie vynieslo.Samozrejme nedovolím si spochybniť výber, ale spôsob ocenenia.
6.Napriek niekoľkým vysloveným rozčarovaniam, chcem oceniť vystúpenia detí z MŠ a detského súboru Vretienko, poďakovať sa im, ako aj tým, ktorí ich vystúpenie pripravovali.

#2 | 10.05.2010 13:35:54
Rebeka
213.160.165.44
pripájam sa p. Pružincová k Vášmu názoru, nie ste sama, aj ja som bola sklamaná, nie z vystúpenia detičiek, tie boli úžasné, ale z toho ostatného....
Ďakujem hlavne učiteľom a vychovávateľom odviedli dobrú prácu!

#3 | 12.05.2010 16:23:56
calidor
178.41.22.180
Zdravim,
ked ste take mudre a mate moderatorske vlohy lepsie ako ta pani co tam bola tak nam to mozete nabuduce predviest.Kritizovat v Ilave to vie kazdy,ale urobit nieco popr.sa predviest,zabezpecit tam Vas uz nieje nikoho.

2 komentáre:

  1. Ako získat pôžicku vo výške 2% úrokovej sadzby s Victoriafinancier@outlook.com

    Prišiel som na internet, aby som vedel viac o tom, ako sa obrátit na banky alebo získat úver s nízkym kreditným skóre. Potom som našiel vela clánkov a clánkov na rôznych miestach, pretože Victoria Financier pomáha ludom, podnikom a organizáciám požicat 2% úrokovú sadzbu. S poznaním, ktoré som získal on-line, kontaktujem Victoria Financier s: Victoriafinancier@outlook.com, vysvetlil som svoju vlastnú. Požiadal som 60 000 dolárov, ale schválil som 40 000 dolárov a to bolo 40 000 dolárov, ktoré som dostal na svoj úcet. E-mail Victoria Financialist teraz s: Victoriafinancier@outlook.com

    *Celé meno:_________

    * Adresa: _________

    *Telefónne císlo:_________

    * Výška pôžicky: _________

    Trvanie úveru: _________

    *Krajina:_________

    * Úcel úveru: _________

    * Mesacný príjem: __________

    * Povolanie __________

    * Zvýšit: _________

    * E-mail: _________

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý deň, hľadáte podnikateľskú pôžičku, osobnú pôžičku, úver na bývanie, pôžičku na auto, študentskú pôžičku, pôžičku na konsolidáciu dlhu, nezabezpečený úver, rizikový kapitál atď ... ALEBO Boli ste odmietnutý úver od banky alebo akejkoľvek finančnej inštitúcie za jednu alebo viac dôvodov. Nachádzate sa na správnom mieste pre svoje úverové riešenia! Sme organizácia kresťanských úverov, poskytujeme pôžičku tým, ktorí ju potrebujú pozitívne, a tiež tí, ktorí sú dôveryhodní, poskytujeme úvery podnikom a jednotlivcom za nízku a cenovú úrokovú sadzbu 2%. kontaktujte nás pomocou nižšie uvedených údajov a bez podvodov
     
    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Call / WhatsApp: +16626183756 ďakujeme



    OdpovedaťOdstrániť